Cabinetul individual de psihologie Sinziana Burcea  este avizat de Colegiul Psihologilor din Romania
cod  de inregistrare 1 NT 0987 din 28.10.2008,
pentru a oferi urmatoarele servicii specializate in psihologie clinica si psihoterapie :
- evaluare primara si psihodiagnostic
- terapii de scurta durata pentru copii, adulti, cupluri si intreaga familie
- interventie timpurie copii cu autism

STAGII DE PRACTICA DE SPECIALITATE PENTRU STUDENTI SI ABSOLVENTI


Potrivit legii privind practica elevilor si studentilor, acestia au obligatia de a efectua saptamanal sau cumulat la sfarsitul semestrelor sau a anului de studiu un anumit numar de ore de practica de specialitate, stabilit de institutia de invatamant pe care o frecventeaza.
Stagiul de practica poate fi parcurs de studenti sau masteranzi care simt ca au afinitate cu domeniul pentru care este acreditat cabinetul nostru. Intrucat psihologia clinica si psihoterapia copilului  poate reprezenta o provocare dificila, venim in sprijinul studentilor entuziasti si  doritori cu aspecte teoretice, dar mai ales practice, castigand astfel experienta pana in momentul angajarii.
Stagiul de practica cuprinde

"    Familiarizarea studentilor/absolventilor cu specificul cabinetului si domeniul de activitate, informarea si pregatirea acestora prin programul de practica psihologica din unul sau mai multe domenii de care se ocupa cabinetul (mapa de practica si acces la instrumentele de lucru).

"    Elaborarea profilului psihologic. Elemente de psihologie clinica. Elemente de psihopatologie, Anamneza, Interviul structurat, Raportul de evaluare psihologica.

Beneficii

Studentul/absolventul are posibilitatea de a face practica psihologica in cadrul cabinetului  sub directa supervizare a specialistilor coodonatori de caz. Perioada de practica poate fi prelungita, in functie de implicarea participantului in activitatea domeniului in cadrul caruia a desfasurat acele ore de practica. Pe parcursul stagiilor de practica participantii se vor putea implica activ in desfasurare, iar pe baza unei evaluari din partea supervizorului sau coordonatorului, vor fi propusi pentru colaborare in limita locurilor disponibile.Astfel pentru studentii colaboratori cabinetul ofera sanse de promovare, bazate strict pe rezultatele proprii!

Costuri

Sesiunea de practica va începe dupa constituirea grupei de min. 6-8 studenti/absolventi, data de începere fiind comunicata ulterior (prin e-mail sau direct prin telefon dupa înscriere). Cursurile teoretice si materialele de curs  au  un cost de 250 ron/ 30 ore de practica de specialitate. Stagiul de practica dureaza 2 saptamani.
Cabinetul se afla situat pe B-dul Dacia, Bl 2, Sc B, ap. 22, Parter, Piatra Neamt.
Puteti face programari la Tel +40-742700962
sau la adresa de mail  sinzianaburcea@ yahoo.com
(programarile se fac telefonic  sau online)
Luni-Vineri 9.00-18.00
Home
Filosofie
Scurta Autobiografie
Experienta Profesionala
Servicii Specializate
Formare continua. Invata pentru tine!
Tabere pentru copii
Autism
Practica Psihologica
Multimedia
Marturii
Articole
Tarife Cabinet
Galeria Imagini
Blog-ul
Evenimente