Cabinetul individual de psihologie Sinziana Burcea  este avizat de Colegiul Psihologilor din Romania
cod  de inregistrare 1 NT 0987 din 28.10.2008,
pentru a oferi urmatoarele servicii specializate in psihologie clinica si psihoterapie :
- evaluare primara si psihodiagnostic
- terapii de scurta durata pentru copii, adulti, cupluri si intreaga familie
- interventie timpurie copii cu autism

Autobiografie

Am fost conceputa la Piatra Neamt si m-am nascut in orasul C-lung Moldovenesc. Am avut sansa sa cresc in localitatea Sadova din Judetul Suceava, leaganul nepretuit al copilariei mele. Bucuria intalnirii cu mama Aurora si tata Constantin a fost in ziua de 22.06.1977. Am crescut alaturi de bunica mea Raveica (zisa "mosica"), bunicul meu Vasile (pe care-l strigam "mosu") precum si alaturi de matusa mea Maria, care a locuit intotdeauna alturi de noi. Cu ei am deschis ochii catre lume, iar ei au fost "lumea mea".
La 18 luni, am fost tulburata de prezenta diafana a surioarei mele dragi Codruta, care venise pe lume , la randul ei, sa experiementeze "viata", alaturi de persoanele dragi numai mie pana atunci.  Cand aveam 12 ani, nimic nu credeam ca o sa mai schimbe viata noastra, cu care ne obisnuisem atat. Minunea s-a intamplat, primind-o in casa noastra pe Ana Maria, ce-a de-a doua surioara draga, un copil bun care , prin frumusetea ei, ne coplesise pe toti.
Anii au trecut, acum sunt sotie si mama... Sunt sotia lui Augustin, omul de la care invat intelepciunea, sensul si esenta vietii, si mama Iasminei, copilul care ma invata tot ce stiu despre meseria de parinte.Cabinetul se afla situat pe B-dul Dacia, Bl 2, Sc B, ap. 22, Parter, Piatra Neamt.
Puteti face programari la Tel +40-742700962
sau la adresa de mail  sinzianaburcea@ yahoo.com
(programarile se fac telefonic  sau online)
Luni-Vineri 9.00-18.00
Home
Filosofie
Scurta Autobiografie
Experienta Profesionala
Servicii Specializate
Formare continua. Invata pentru tine!
Tabere pentru copii
Autism
Practica Psihologica
Multimedia
Marturii
Articole
Tarife Cabinet
Galeria Imagini
Blog-ul
Evenimente